lauantai 26. marraskuuta 2011

Pipsan Tiikerikakku

Murokakut Pipsan tapaan.
Tarvikkeet
200 g voita
200 g sokuria
200 g jauhoja
3 munaa
2 tl leivinjauhetta
*lisää haluamasi mausteet*

Ohje
  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Lisää yksitellen munat.
  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  4. Paista 175 asteessa n. tunti, riippuen vuoan koosta
*Voit tehdä kakusta Tiikerikakun, tai hedelmäkakun tai mantelikakun tai....


Tiikerikakkuun lisätään pari ruokalusikallista kaakaojauhetta.
Hedelmäkakkuun voit hujauttaa vaikka sukaattia.
Mantelikakkuun voit laittaa pari tippaa manteliesanssia ja jauhettua mantelia.

Jos teet kolme annosta taikinaa,
saat siitä kaksi Nordic Waren vuoissa
paistettua kuivakakkua.
Pipsalle terveiset ja iso kiitos ohjeesta!
-mustikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.