maanantai 14. marraskuuta 2011

Karpalopiirakka


Pohja:

3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
100 g voita
1muna
1 dl maitoa

Täyte:

I prk kermaviiliä
1 muna
n. 1 dl sokeria (maun mukaan) 
karpaloita



Ohje:
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
Nypi niiden joukkooon pehmeä voi.
Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää se taikinaan maidon kanssa.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä voideltuun piirakkavuokaan jauhoja apuna käyttäen.
Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja lisää pohjan päälle.
Paista aluksi 225 asteessa n. ½ tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.