Blogin tarina
Aloitin blogin pitämisen, kun lapseni muutti omaan kotiin. En sitä aiemmin ollut seurannut yhtään kässäblogia, ehkä satunnaisesti osunut joihinkin googlettaessani. Sen sijaan Ulla Svenskin Ullan unelmat-blogin innoittamana ajatus oman blogin aloittamisesta tuntui oikealta. Siitä lähtien Sinipellavainen on hakenut suuntaansa, muokkautunut ja muuttunut kovastikin. Bloggaaminen on imaissut minut täysillä maailmaansa. Nyt seuraan aktiivisesti lukuisia ihanan mielenkiintoisia blogeja. Kaikenlaiset käsityöt, leivonta ja sisustus ovat selkeästi ne teemat jotka puhuttelevat itseäni blogimaailmassa. Myös valokuvaajien blogit ovat mielenkiintoista seurattavaa.

Blogeja lukemalla olen kehittänyt omaa tyyliäni todella paljon. Olen saanut ideoita, tietoa käsityöihmisten tämän hetkisistä mielenkiinnon kohteista, suunnittelijoista, kaupoista, erilaisista tekniikoista ja designista. Olen tutustunut ihmisiin, joilla on samoja intressejä kuin minulla, toteuttanut isojakin projekteja, verkostoitunut ja inspiroitunut.Sinipellavainen-blogin pari vuotisen olemassa olon aikana on sivuilleni tehty 151225 käyntiä. Selaajia on tullut 66 valtiosta. Suomen jälkeen eniten kävijöitä on ollut Usasta, Venäjältä, Saksasta jne… Muut valtiot löytyvät blogini alaosassa olevasta lippuboxista.
Olen joskus ohimennen miettinyt, että miksi bloggaan. Mikä siitä tekee niin mielekästä? En vielä osaa tarkalleen sanoa, mutta ainakin palo itsensä toteuttamiselle on kova.


Tämän parivuotisen matkan aikana olen saanut blogiani säännöllisesti lukevia lukijoita. Kiitän teitä kommentointiaktiivisuudesta, lukuisista tunnustuksista.
Tämä ei ole muistopuhe bloggarilta, joka on lopettamassa blogiaan, vaan palopuhe naiselta, jonka matka kässäblogien aurinkoisessa viidakossa jatkuu. 
Aurinkoista matkaa kaikille lukijoilleni Sinipellavaisen siivellä!Blogilla lukijoita ympäri maailmaa

Free counters!