Superhelppo taikina, ilman vatkainta!
1½ dl sokeria
½ dl kaakaojauhetta
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ dl veitsellä pilkottua taloussuklaata
2 dl jogurttia tai piimää
100 g sulatettua voita
100 g sulatettua voita
2 munaa
Ohje:
Siivilöi kulhoon kaikki kuivat aineet ja lisää lopuksi suklaarouhe.
Lisää joukkoon jogurtti, voi ja munat. Sekoita aineet sekaisin. Missään vaiheessa ei vatkata!
Laita taikina vuokiin, jätä kohoamisvaraksi n.1 cm vuoan reunasta.
UUNI: Paista 225 asteessa n. 15 min.
Taikinasta tulee pieniä muffiineja paperivuokiin n. 20 kpl.
Tein 1½ kertaisen taikinan ja sain vuoallisen ötököitä ja kolme isoa muffiinia.
- mustikka -
- mustikka -