Terveisiä suloisen myrkynkeittäjän kamarista. Tällä kertaa tein valkoisia joulusaippuoita.
Ruusuja ja lumihiutaleita.
Mielenkiintoinen kokeilu osoittautui jatkojalostettavaksi. Kuvan saippuassa suolassa kuivattua maitohorsmaa, jonka värit muuttuivat yllättävän kauniiksi, kun horsman kukinnot ja lehdet pääsivät saippuamassaan sekaan sulamisvaiheen jälkeen.
Lumihiutaleisiin laitoin hoitavia öljyjä.
Tuoksuksi makeaa manteliöljyä.
Valkoisiin ruusuihin laitoin hoitavia öljyjä, e-vitamiinia, kookoshiutaleita ja tuoksuksi piña coladaa.
Kyllä oli kiva saada pitkästä aikaa tehdä jotain muuta kuin päntätä ja kirjoittaa.
Kuva hauskasta valmistusprosessista.
Saippuamassa sulatettiin siis vesihauteessa.
Neljän asteen pakkasessa ei mene kauan, kun saippuat voi jo irrottaa muoteista.
Ihanaa joulunodotusaikaa!