tiistai 30. elokuuta 2011

Maailmanennätyspeitto


 Hyväntekeväisyyspeittoja isoäidinneliöistä.Kuvan peitto on minun tekemä.Peittoja voi vielä tehdä vajaan kuukauden ajan.

Kun tilkkupeittosi on valmis hyväntekeväisyyteen ja maailmanennätystempaukseen, vie se lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan. Voit viedä tilkkupeitot 1.4.–23.9. Matkahuollon toimipaikkoihin ympäri Suomen. Matkahuolto kuljettaa tilkkupeitot veloituksetta syksyllä järjestettävään maailmanennätystempaukseen.


Kirjoita pakettiin:

 • lähettäjän tiedot 
 • tempauksen tunnussana:   Maailman suurin tilkkupeitto


Kuvissa opettajien virkkaamia hyväntekeväisyyspeittoja.Näitä peittoja olemme töissä ja kotona virkanneet.
Viisi peitoista oli "laputuksessa" eivätkä päässeet sen vuoksi käsityönopettajan ottamiin kuviin.Lisätietoja Maailmanennätyspeitosta ja
sen valmistamisesta esim. Martoilta ja täältä.


4 kommenttia:

 1. Mitä ihanimpia peittoja, odotahan kun pääsen ison tietokoneen ääreen niin saan kuolata kunnolla! Olen lapsenvahtina ja löysin tänne, kun olit vieraillut blogissani

  VastaaPoista
 2. Moi Maria!
  Tämä on ollut työyhteisössämme tosi mukava vuosi. Peittojen virkkaaminen on tuonut säpinää ja yhdistänyt kässäihmisiä! Nyt kaikki peitot on lähetetty matkahuollon kautta maailmanennätyspeittoon ja myöhemmin ne jaetaan hyväntekeväisyyteen.
  Mukavaa, että sinäkin pidit peitoistamme!
  -mustikka-

  VastaaPoista
 3. Hei aivan ihania peittoja! Onko näitä kauhenan vaikea valmistaa? Olen aina halunnut "mummola viltin". Ja vallan kaunis ajatus tämä hyväntekeväisyys tempaus osallistuisin heti jos osaisin!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos

  Rohkeasti kokeilemaan! Netissä on video, jossa ohjataan isoäidinneliöiden valmistamista sekä Novitan ja Marttojen sivuilta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet peiton valmistamiseen aina neliöstä lähtien.

  VastaaPoista

Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen!