1½ l kirsikoita
6 dl sokeria
1 dl vettä
1 g askorbiinihappoa
Halkaise kirsikat ja poista kivet.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää sokeri ja keitä muutama minuutti.
Lisää kirsikat ja keitä hiljalleen sekoittamatta 40 minuuttia.
Nosta kattila hellalta ja lisää askorbiinihappo (sillä estetään tummuminen). Tölkitä puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Voit valmistaa hillon myös Hillosokerista, katso valmistusohje sokeripussin kyljestä.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää sokeri ja keitä muutama minuutti.
Lisää kirsikat ja keitä hiljalleen sekoittamatta 40 minuuttia.
Nosta kattila hellalta ja lisää askorbiinihappo (sillä estetään tummuminen). Tölkitä puhtaisiin tölkkeihin ja säilytä kylmässä. Voit valmistaa hillon myös Hillosokerista, katso valmistusohje sokeripussin kyljestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti