keskiviikko 7. elokuuta 2013

Piparkakkutalo


Tein piparkakkutalon keskellä kesää.

Vuokana Nordic Waren Gingerbread House bund pan, edellä oleva linkki vie suomalaisen Confetti nettikaupan sivuille. Kauppa on luotettava nettikauppa. Löysin hyvän reseptin Kotikokkin sivuilta. Taikina oli juuri sopivan kokoinen tähän vuokaan.

Resepti on muunneltavissa, joten minä laitoin maidon tilalle kahvia ja lisäsin hieman kaakaojauhetta sekä rouhin joukkoon hieman suklaarouhetta.

Kakku onnistui hyvin, joten kaikki ystävät ja kylänmiehet saavat näitä piparkakkutaloja piparimausteella höystettynä jouluksi.

Sihtasin talon pinnalle tomusokeria.
Miten sinä koristelisit tämänlaisen piparkakkutalon?


10 kommenttia:

 1. Mahtava vuoka! Kakku on mielestäni kaunis noin tomusokerilla koristeltuna. :)

  VastaaPoista
 2. Upea kakku, minusta toi on hieno noin. En laittaisi muuta koristelua, jos tekisin itselleni. Kyllä minullekin kelpaisi tuollainen kakku jouluna:).

  VastaaPoista
 3. Namskis! Tosiaan, mistä moisen vuoan olet löytänyt? Koristelua voi vuodenaikojen mukaan muunnella. Hannu ja Kerttu-teema (karkkeja) ja talvella vaikka tomusokerista kerros lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Justin!
   Ostin vuoan Confetin-nettikaupasta. Lisään juttuun suoran linkin tuon kakkuvuoan tilaajille. Olen ostanut Confetista yhtä ja toista toimitus on kestänyt pari viikkoa, mutta kaikki tilatut tavarat on perille tulleet.
   Kiitos koristeluvinkeistä.
   Mulla ei vielä ole ollut aikaa tutustua tuohon Google+-palveluun, joten en ole pystynyt kommentoimaan blogisi postauksia :(

   Poista
 4. Ihana "tölli"! Tuollainen vuoka on kyllä mahtava....
  Varmaan koristelun voisi toteuttaa myös kahvipöydän teemankin mukaan, ts värillisillä nonparelleilla tms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, ei kyllä mieleenikään tulleet nuo nonparellit. Kiitti ideasta!

   Poista

Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen!