sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kettu & turkistarhausPidätkö sinä ketuista? 
 Huovutin tämän ketun karstavillasta.Koulun Kaisa-kettu

Kaisa lähti alakouluun. Ai että, lapset pitävät siitä. Kun Kaisa-kettu nukkuu luokkakirjaston kärryn päällä, silloin kaikki lukee hiljaa. Välillä Kaisa pääsee lohduttamaankin ja ilahduttamaankin pieniä oppilaita. Open pöydälle Kaisa-kiipeää silloin, kun on hiljaisen toiminnan hetki. Yönsä se viettää kirjastokärryn alahyllyllä. Voitte arvailla, löytyikö meiltä halukkaita nukkumaan laittajia luokassa.
Täällä Kaisasta lisää täällä ja täällä.16 kommenttia:

 1. No mieluiten näkisin ketut sinun tavallasi tehtynä!!!

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuollaisista ketuista tietenkin..ompas se ihana kaulaan laitettavaksi. saat varmasti kommentteja ja mieluisia

  VastaaPoista
 3. Tykkään enemmän tuosta käsintehdystä ketusta, kuin häkissä kärsineen raadosta. Mietin asiaa juuri eilen, kun huomasin kauppatorilla paljon turkistuotekojuja. Mielestäni niitä ei ole ennen torilla kaupattu. Ehkä venäläisturistit niitä sitten ostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole vielä torilla niitä nähnyt. Arvokkuutensa vuoksi ihmettelen, että uskaltavat niitä torilla kaupata.

   Poista
 4. Tämmöisen ketun minäkin voisin ottaa kaulaani, aivan ihana. Minua ei voi enää sanoa Kettu-tytöksi, Kettu-mummo varmaankin :) Vaikka muuten kannatan aitoja tuotteita, niin turkiksissa keinotekoinen on parempi vaihtoehto, jos nyt pakko on saada jotain karvaista päällensä.

  VastaaPoista
 5. En ainakaan ilkeäisi kettua ylleni pukea. Jo tyttärenikin takia, joka oli teininä hyvin valveutunut. Lammasturkki voisi olla vaihtoehto, jos lammas on elänyt hyvän elämän.
  Tuollainen huovutettu olisi kyllä ihana.

  VastaaPoista
 6. Kettu on kauneimillaan juostessaan kuutamoyönä pitkin peltoja, tai kuten siulla huovutettuna kaulassa.
  Ikinä en oikiaa kettua ylleni pukisi Suden tavoin olen kettu-mummo:))jeeee

  VastaaPoista
 7. Tykkään ketustasi ja elävistä eläimistä,ihan kaikista <3 En tiiä uskallanko ääneen sanoa mitä mieltä olen...sanon varovaisen mielipiteeni, etten tykkää...Mitä mieltä sinä olet? En pysty edes syömään lihaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pitäisi aitoa kettupuuhkaa. Nykyään saa kaikennäköisiä tekoturkiksia, että minun takia ei tarhata ainoatakaan kettua.

   Poista
 8. Tämä kettu ja kaikki elävät sellaiset luonnossa ovat kauniita:) muuhun en sohaise ja mielipiteeni pidän suun sisäpuolella, hih!

  VastaaPoista

Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen!