Tarvikeet:
Tuoreita aprikooseja
Aprikoosihilloa
Savoiardi -keksejä
Aprikoosibrandya
1 prk Mango -tuorejuustoa
½ prk Sitruuna -tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan
Aprikoosihilloa
Savoiardi -keksejä
Aprikoosibrandya
1 prk Mango -tuorejuustoa
½ prk Sitruuna -tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan
Ohje on hyvin yhsinkertainen:
- Vatkaa kerma ja lisää siihen Aprikoosibrandya loraus. Lisää joukkoon tuorejuustot ja mausta tarvittaessa sokerilla.
- Lado kahvissa kastelemasi Savoiardi -keksit lasikulhon pohjalle.
- Lisää pinnalle ensin aprikoosihilloa reilu kerros ja viipaloi sen päälle tuoreita aprikooseja.
- Tuorejuusto-kerma seosta lusikoidaan aprikoosien päälle.
- Seuraavaksi aloitetaan uusi kerros kahvissa kastelluila Savoiardi -kekseillä
- Lisää pinnalle ensin aprikoosihilloa reilu kerros ja viipaloi sen päälle tuoreita aprikooseja.
- Tuorejuusto-kerma seosta lusikoidaan aprikoosien päälle.
- Koristele pinta esim. kaakaojauheella ja aprikoosin puolikkailla seka sitruunamelissan lehdillä.
- Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua!
-Blueberry-