Itsenäisyyspivän kakkut saivat Suomen leijonat koristeeksi.
Huono kuva, en saanut sitä oikeaa kullan kimmalletta vangittua kuviin lainkaan. Tein siis leijonat sokerimassasta. Jäädytin muottia pakastimessa hetken, jonka jälkeen laitoin sokerimassaa muottiin. Kovetin massan muotissa pitämällä muutaman minuutin pakastimessa. Näin leijonat napsahtivat helposti muotista ulos.
Kinuskikissan popparikakku on kinuskihunnun alla. Suosittelen!
Kakku on helppo tehdä ja sen voi tehdä mys maitosuklaasta ja tummasta siirapista.
Makuasioita!
Tälläisiä leijonia tein Bebe-kakun päälle.
Itsenäisyyspäivän juhlapöydässä meillä oli kuvan leivonnaisia, joissa yhdistyivät suolainen Aura-juusto, tuorejuusto, kuohukerma, viikunahillo ja piparkakku.
On onni asua Suomessa.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Heidän oli mentävä,
että vapaa olis tämä maa.
Ei niitä vuosia
koskaan saa unohtaa.
Nyt vapaat pilvet
kulkee maamme yli,
kerran veren tahrima
oli Suomi neidon syli.
Oli silloin surua,
oli kyyneleitä.
Nyt jälleen kiitollisna
muistelemme heitä.
Nuo valkohanget,
kesät, puhtaat vedet
on aina mielessä
vaikka minne menet.
Minä rakastan sua
vapaa kotimaani,
siks kiitän sinua
sotiemme veteraani.
Eino Leino
Kyllä oli kivat itsenäisyyspäivä juhlat, vaikka koronan vuoksi vietimme sitä kahdestaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti