Kakunkoristeita on helppoa valmistaa luonnonkukista.
Tarvikkeet:
kananmunan valkuainen (vatkaa rakenne rikki)
sokeria
vesiväri pensseli
Kukat penslataan valkuaisella ja ripotellaan sokeria päälle. Kukat ja lehdet vaativat vuorokauden kuivatuksen, isommat kukat saattavat vaatia pidemmän kuivumisajan. Kokonaiset kukat kannattaa laittaa roikkumaan, sillä muuten kuivuessaan ne lätistyvät.
Ihan kivojahan näistä tuli.
Seuraavana kokeilen orvokkeja, maitohorsman kukkia, kehäkukkia, krasseja ...
Koristekukat säilytetään ilmavassa paikassa.
10 kommenttia:
Ovatko nuo koristeet sellaisia, jotka voi syödä?
Miten mainio idea, sokerikuorrutettu ruusu on tosi kaunis.
Kaikki myrkyttömät kukat ovat syötäviä ja varsinkin, jos niitä ei ole lannoitettu.
Niinpä.
Kiva ja helppo idea. Kiitos!
Kiva idea, lainaan tätä. Mukavaa kaukkupäivää.
Kiitos ohjeesta, täytyy kokeilla joskus
Kiittos ja ole hyvä.
Vapaasti saa lainata ja hauskaa kesää sinne pohjoiseen.
Ole hyvä!
Lähetä kommentti