perjantai 3. elokuuta 2018

Café New York ja kesän betonitöitä Vihdoin valmista! Nyt voi huokaista ja siemaista kupillisen kuumaa Pauligin Café New York-kahvia. Ihastuin tähän kahviin keväällä!

Kesäkuussa sain idean kokeilla betoniaskartelua.
Näin jälkikäteen voin todeta, että betonityöt ovat melko helppotekoisia, mutta aikaa niiden tekemiseen pitää varata. Kuivuminen vie aikaa.
Ensimmäisenä päätin kokeilla kynttilälyhtyjä. Näistä tuli sen luokan järkäleitä, etteivät hetkahda suuntaan tai toiseen, vaikka laiturille tai terassille laittaisi.Upotin betoniin lasia, jotta kynttilät palaessaan saisivat tuulelta suojaa. Näihin maalasin valkoista raitaa, ja lasien sisään sujautin kiviä.


Näihin kietaisin ympärille käsin kehrättyä pellavanarua. Betonikokeilut jatkuvat vielä, joten ensikertalaisen betoninvalajan jatko-osa on vielä tulossa.
Millaisia betonitöitä sinä olet tehnyt?Ihania ja aurinkoisia tulevia syyspäiviä  lukijoilleni toivottelee,

(P.S. Paulig ei olet blogissani mukana mainostamassa.)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania betonilyhtyjä! Tosi kauniita. :) Itse en ole ehtinyt vielä betoniaskarteluun hurahtaa, mutta aion kyllä joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Todella kuniit kynttilälyhdyt. Kiva idea.
  Olen tehnyt kaikenlaisia kippoja ja raparperinlehden päälle lintujen juomapaikkoja.

  t. Senni-Mari

  VastaaPoista
 3. Ompas kivoja lyhtyjä, pysyvät tosiaankin pystyssä ja paikoillaan. Olen kokeillut jonkin verran ja tekee mieli tehdä lisää

  VastaaPoista

Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen!