torstai 27. lokakuuta 2011

Tuunaa Ylioppilaslakki-pikkuleivät




Tarvikeet:

Valmiiksi tehtyja (hillo)pikkuleipiä
Tummaa suklaata,
Brunberg kuivuu huoneen lämmössä
Kullan värisiä sokerihelmiä




1. Sulata suklaa vesihauteessa.
Siis tarvitset kaksi kattilaa päällekkäin, uloimpaan laitetaan vettä ja pienmpi kattila laitetaan kellumaan veden päälle. Pienempään laitetaan suklaata.

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi.
VARO, ettei vettä  mene suklaan joukkoon tippaakaan.

3. Kun suklaa on sulanut, ala dipata pikkuleipien kärkiä suklaaseen.

4. Laita pikkuleivät jähmettymään leivinpaperin pälle.

5. Laita ennen suklaan jäähtymistä lyyraksi kultainen sokerihelmi.




Helpot ja nopeasti valmistettavat
tuunatut Ylioppilaslakki-pikkuleivät.


Anna suklaan jämähtää rauhassa yön yli,
kuitenkin niin etteivät pikkuleivät ehdi kuivua ennen tarjoilua. Minävalmistin lakit vasta tarjoilua edeltävänä päivänä.



-mustikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.