torstai 1. elokuuta 2013

Mustikkahilloa



Keitin pari viikkoa sitten ensimmäisen kerran mustikkahilloa.
Tervetuloa uusin lukijani Eevamummo. Tutustukaapa tähän kivaan blogiin, jossa mm. "Tatting needle vie mummoa mennessään".


Hilosokeripussin kyljessä olevalla ohjeella.

Eilen avattiin ensimmäinen purkki. 
Hillo oli mielestäni vähän vetelämäistä, mutta todella kauniin väristä.  


Oletko sinä keittänyt mustikkahilloa? Tietääkö kukaan niksiä, jolla hillon saisi kiinteäksi.





18 kommenttia:

  1. Nam, mustikkahillo on herkkuani, keittelen sitä mummon ohjeella, eli vähän nestettä ja tarpeeksi sokeria,(kaadan vaan pussista, ja maistelen) hillosokeria en ole kokeillut.
    makeaahan hillostani tulee, mutta hyvää,ei kuitenkaan kovin paksua.

    VastaaPoista
  2. ♥ nam!näyttää hyvältä! Minä vain pakastan mustikat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin tavallisesti, mutta pakastin oli täynnä ja mustikoita vielä puhdistettuna, niin ajattelin kokeilla hillo

      Poista
  3. Keittelen minäkin marjat mieluummin hilloksi kuin pakastan, tulevat varmemmin syödyiksi ennen seuraavaa satoa. :o)
    Ihan samaa hillosokeripussin ohjetta käytän, mielestäni hillot hyytyvät pikkuisen lisää säilytyksen aikana.
    Mustikkahillo on ihanaa, mutta loppuviikosta aion keitellä vadelmaista. Toivottavasti. :o)

    VastaaPoista
  4. Okei jään odottelemaan, josko vielä hyytyisivät.

    VastaaPoista
  5. Don't know if you speak swedish. Just want to say thank you for your visit at my website!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jag kan tala och skriva på svenska. Ha en bra dag Tantaluran.

      Poista
  6. Nyt on tullut myyntiin glukoosisiirappia(en ole kokeillut), joka pitäisi sopia juuri tällaisiinkin juttuihin ja mm itsetehtyyn jäätelöön- ei tarvitse vatkailla välillä.
    Mustikkahillo on kyllä ihan mahtavaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tiedosta. Pitääkin kysellä tuota glukoosisiirappia kaupoista.

      Poista
  7. Mustikkahillosta ei ole kokemusta, mutta se on varmaan todella hyvää. Mustaherukkahyytelöä sen sijaan on tullut nautittua enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaherukkahyytelöä laitan aina yhteen kakkuun. Senkin teossa on ollut vähän samaa ongelmaa siis se löysyys.

      Poista
  8. Onpas kauniita hillopurkkeja. Mustikka on minunkin suuri suosikkini ja Miehekäs tänään toikin laatikollisen tullessaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Tavallisia hillopurkkeja, joihin laitoin kansien päälle kakkupaperit kuminauhoilla kiinni. Käytän niitä etiketteinä, hyvä puoli niissä on se ettei niitä tarvitse liotella pois.

      Poista
  9. Nam, houkuttelevan näköisiä ja ihania purkkeja! Eihän noissa purkeissa oleva hillo VOI olla epäonnistunutta :)
    Valitettavasti en osaa vetelyydessä auttaa..en ole koskaan tehnyt mustikoista hilloa. Toivottavasti edellä olleista neuvoista on apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasithan, että blogiarvontasi näkyy välilehdellä: blogiarvontoja.

      Poista
  10. En ole koskaan tehnyt mustikkahilloa, joten en osaa siinä asiassa auttaa. Pitäisi varmaan joskus koittaa. :b
    Aivan ihastuttavat hillopurkit!

    VastaaPoista


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.