Blogilla lukijoita ympäri maailmaa

Free counters!

maanantai 19. syyskuuta 2011

Tilkkupeittojen ennätyksessä loppukiriTämä minun tekemä peitto on tänään 19.9.2011 

ETELÄ-SUOMEN SANOMISSA 
sivulla 11


Marttaliiton, Tekstiiliopettajainliiton ja Novitan talvella alkaneeseen tilkkupeittojen maailmanennätystempaukseen on toimitettu kevään ja kesän aikana jo yli 700 peittoa. Tapahtumassa on loppukirin aika, sillä tempaus huipentuulauantaina 1. lokakuuta Helsingin Tuomiokirkon portaille.

Tilkkukampanjan suurpäivänä tilkkupeitot levitetään Tuomiokirkon portaille. Guinnessin ennätysten kirjan edustajat arvioivat hyväksytäänkö se. Tällä hetkelä tilkkupeittojen maailmanennätys on yhdysvaltalaisen naisen nimissä ja kooltaan noin 24 x 11 metriä.

Jättipeitto kursitaan kasaan Tuomiokirkon portaille pienistä lahjoitetuista peitoista nippusiteillä, jotta se voidaan jakaa helposti hyväntekeväisyyteen tempauksen jälkeen.

Ennätysyrityksellä on säävaraus eli jos 1. lokakuuta sataa, tempausta lykätään viikolla eteenpäin.

Tilkkupeiton maailmanennätysyritystä voi seurata tapahtuman Facebookissa, joista löytyvät myös tilkkujen teko- ja toimitusohjeet. Kampanjasivuilta löytyy myös runsaasti kuvamateriaalia lahjoitetuista peitoista sekä peitontekijöiden tarinoita. Jos viime hetken tilkkukuume iskee, teko-ohjeita löytyy myös Novitan nettisivuilta.

Tilkkupeittoja voi lähettää veloituksetta Helsinkiin Matkahuollon kautta syyskuun 23. päivään asti.

Lähde: Ess 19.9.2011 s. 11Lisää meidän tekemistä peitoista täältä.
-mustikka-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.