Sivut

Blogin tarina
Aloitin blogin pitämisen, kun lapseni muutti omaan kotiinsa. En sitä aiemmin ollut seurannut yhtään kässäblogia, ehkä satunnaisesti osunut joihinkin googlettaessani. Sen sijaan Ulla Svenskin Ullan unelmat-blogin innoittamana ajatus oman blogin aloittamisesta tuntui oikealta. Siitä lähtien Sinipellavainen on hakenut suuntaansa, muokkautunut ja muuttunut kovastikin. Bloggaaminen on imaissut minut täysillä maailmaansa. Nyt seuraan aktiivisesti lukuisia ihanan mielenkiintoisia blogeja. Kaikenlaiset käsityöt, leivonta ja sisustus ovat selkeästi ne teemat jotka puhuttelevat itseäni blogimaailmassa. Myös valokuvaajien blogit ovat mielenkiintoista seurattavaa. Käyttäytymistieteiden ja valtiotieteiden opintojen (HY) tiimoitlta mielenkiinto on suuntautunut myös näistä aihepiireistä kumpuaviin blogeihin. 

Blogeja lukemalla olen kehittänyt omaa tyyliäni todella paljon. Olen saanut ideoita, tietoa käsityöihmisten tämän hetkisistä mielenkiinnon kohteista, suunnittelijoista, kaupoista, erilaisista tekniikoista ja designista. Olen tutustunut ihmisiin, joilla on samoja intressejä kuin minulla, toteuttanut isojakin projekteja, verkostoitunut ja inspiroitunut.Sinipellavainen-blogin pari vuotisen olemassa olon aikana on sivuilleni tehty 151225 käyntiä. Selaajia on tullut 66 valtiosta. Suomen jälkeen eniten kävijöitä on ollut Usasta, Venäjältä, Saksasta jne… Muut valtiot löytyvät blogissani olevasta lippuboxista.
Olen joskus ohimennen ehtinyt pohtimaan, että miksi bloggaan. Mikä siitä tekee niin mielekästä? En vielä osaa tarkalleen sanoa, mutta ainakin palo itsensä toteuttamiselle on kova.


Tämän parivuotisen matkan aikana olen saanut blogiani säännöllisesti lukevia lukijoita. Kiitän teitä kommentointiaktiivisuudesta, lukuisista tunnustuksista. 
Minulta on myös kysytty usein, teenkö tilaustöitä tai myynkö tekemiäni tuotteita. Molempiin on vastauksena - en! 

 t.  Sinipellavainen
Tämä ei ole muistopuhe bloggarilta, joka on lopettamassa blogiaan, vaan palopuhe naiselta, jonka matka kässäblogien aurinkoisessa viidakossa jatkuu. 

Vaikka postausten välillä voikin kulua aikaa.
Kiitos blogini lukijoille 1.9.2021 teitä oli 612386!

Ja 20.11.2021 teitä oli vieläkin enemmän 628260. Kiitos!💝