tiistai 15. tammikuuta 2013

SuklaatähdetTein saippuoista kaksivärisiä kimaltelevia suklaatähtiä.


Laitoin näihin kaikkia hoitavia aineita.


Suklaatähdet saivat kuivahtaa ennen paketoimista.7 kommenttia:

 1. Houkuttelevan näköisiä paketteja. Myytkö näitä?

  VastaaPoista
 2. Minulle käsityöt ovat harrastus. Luuletko, että joku haluaisi ostaa näitä hekkusaippuoita. Voisin alkaa myydä, sillä nitä pursuaa nurkissa. Ainoa ongelma on hinta. Materiaalit, joita käytän ovat arvokkaita.

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihanan näköisiä!! Mukava vieminenhän tällainen kauniisti paketoitu saippua on. Ei kukaan varmaan raski käyttää mutta kiva koriste kylpyhuoneeseen.
  Se hinta tosiaan on ongelma näissä käsintehdyissä tuotteissa, materiaalit maksaa ja työmäärä on suuri, mutta harva on halukas maksaa sitä hintaa mikä niistä pitäisi saada. Olen huomannut itse tekemieni sukkahousuhahmojen kohdalla, että ihmiset kehuvat ja haluaisivat itselleen sellaisen, mutta eivät kuitenkaan niin paljoa että maksaisivat tarpeeksi hyvän hinnan :(

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä aivan oikeassa tuon hinnan suhteen. Materiallikustannutkset kohoavat niin korkeiksi, ettei työstä voi ottaa palkkaa. Minulla tämä on harrastus, mutta ymmärrän hyvin käsityöläisten ongelmat. Tuo minunkin saippuamassa taitaa olla markkinoiden kalleinta (turvallisinta, hellävaraisinta).

  VastaaPoista
 5. Toinen asia näiden myymisessä on, että ne pitäisi turvallisuustarkistuttaa siihen erikoistuneella asiantuntijalla.
  Esim. täällä: http://www.toxlex.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyinkin juuri tämän vuoksi, että myytkö.. Olisin seuraavaksi kysynyt, että KUINKA HANKALAA tuo kaikki on. Itse tein myös saippuoita ja myinkin niitä niin kauan, kunnes sain tietää noista määräyksistä. Pitää ilmoittautua kosmetiikkamyyjäksi ja todellakin tarkistuttaa reseptit. Sitäkin olisin kysynyt, että mitä tuo kaikki maksaa? Kaikkein hölmöintä tässä on se, ettei näitä "tarkistamattomia" kosmetiikkatuotteita kaiketi saa antaa edes lahjaksi. Mutta tämä on kuulopuheita, en tiedä, pitääkö paikkansa.

   Poista
  2. Heippa taas!
   Luulen, että enemmän tulee ongelmia matkaan, jos saippuan valmistaa itse alusta asti. Lipeän käyttö saippuanvalmistuksessa ei ole aina ongelmatonta.
   Minä valmistan saippuat ainoastaan valmiista massoista ja niiden myyjä on vastuussa niiden laadunvalvonnasta.
   On ihan hyvä asia kuluttajan kannalta, että kosmetiikan laadunvalvonta toimii. EU-direktiivein pidetään huolta ettei markkinoille pitäisi päästä myrkkyjä, jotka aiheuttavat sairauksia.
   Luulisi, että reseptien tarkistuttaminen ei ole iso asia, varsinkin, jos saippuamassa ostetaan valmiina.

   Poista


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen!Blogilla lukijoita ympäri maailmaa

Free counters!