keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Aprikoositiramisu


Tarvikeet:
Tuoreita aprikooseja
Aprikoosihilloa
Savoiardi -keksejä
Aprikoosibrandya
1 prk Mango -tuorejuustoa
½ prk Sitruuna -tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan
     Ohje on hyvin yhsinkertainen:
    1. Vatkaa kerma ja lisää siihen Aprikoosibrandya loraus. Lisää joukkoon tuorejuustot ja mausta tarvittaessa sokerilla.
    2. Lado kahvissa kastelemasi Savoiardi -keksit lasikulhon pohjalle.
    3. Lisää pinnalle ensin aprikoosihilloa reilu kerros ja viipaloi sen päälle tuoreita aprikooseja.
    4. Tuorejuusto-kerma seosta lusikoidaan aprikoosien päälle.
    5. Seuraavaksi aloitetaan uusi kerros kahvissa kastelluila Savoiardi -kekseillä
    6. Lisää pinnalle ensin aprikoosihilloa reilu kerros ja viipaloi sen päälle tuoreita aprikooseja.
    7. Tuorejuusto-kerma seosta lusikoidaan aprikoosien päälle.
    8. Koristele pinta esim. kaakaojauheella ja aprikoosin puolikkailla seka sitruunamelissan lehdillä.
    9. Jäähdytä hyvin ennen tarjoilua!

    -Blueberry-

    1 kommentti:

    1. Ooh! Pitänee joskus kokeilla, tiramisua en ole koskaan tehnyt enkä oikein ihan kunnollista ole edes mistään saanutkaan. Jospa tämä korvaisi kaiken ;)

      VastaaPoista


    Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.