lauantai 28. syyskuuta 2013

Sokerpalat ja -sakset


Näitä sokerpaloja ostin Tertin kartanon kaupasta. 


Kyllä ihmisiä on sitten ihmetyttänyt napit sokereiden seassa. Eivät vielä ole tienneet, että jotkut kässäihmiset käyttävät nappeja kahvissaan.

Hopeiset sokerisakset

niille, jotka käyttävät sokeria kahvissansa.


Kirppislöytö muutamalla eurolla.


Käytätkös sinä sokerpaloja kahvissas tai teessäs?




9 kommenttia:

  1. Juu pitäähän napit kahviin laittaa, ei se muuten maistu miltään,ihania sokerinappeja.
    Mie laitan hermesetasta teeheni, kun tätä ylipainoa on.Mutta oikiasta sokerista tulee se paras maku.

    VastaaPoista
  2. Herrane aika,joko ne on tehneet sokuristkii nappia.Näit pitäs saaha.
    On liia pitkä matka lähtii hakemaa.
    En käytä sokurii kahvis,mut olis ne mukavat "vierasvarat".

    VastaaPoista
  3. Käytän teessä hunajaa, mutta tuollaisia sokerinpaloja pitäisi kyllä saada kaappiin vieraita varten. Ihanan söpöjä!

    VastaaPoista
  4. Ompa ihania ja tuollaiset ottimet on minullakin sokeri kipossa

    VastaaPoista
  5. Hienoja sokerinappeja! Tuollaisia olisi kiva laittaa vieraille tarjolle. Itse juon raakana kahvini ilman lisukkeita, mutta teen pitää olla makeaa :-)

    VastaaPoista
  6. Tee menee ilman makeutusta, joskus vähän hunajaa kyytipojaksi. Hauskat sokerpalat :)

    VastaaPoista
  7. Ei kun hunajaa. Mutta vähän rupesi kiinostamaan kun näin netissä ohjeen kuinka tehdä muotilla itse erikoisen muotoisia sokerilapaloja.

    VastaaPoista
  8. Suloisia sokeripaloja! Itse käytän hunajaa teessäni. Sokeripalat ovat vierasvarana.

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia! Tekstistä pomppasi silmiini pieni epätarkkuus. Kyseessä eivät ole sokerisakset, vaan -ottimet. Sokerisaksethan ovat ne, joilla ennen leikattiin sokeritopasta palasia eikä noilla voi mitään leikata. Mutta tuollaiset ottimet toivoisin kyllä itsellenikin:)

    VastaaPoista


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.