tiistai 28. elokuuta 2012

Mustikkatiikerit



Tässä tulee super helppo ja herkullinen muffiini resepti, jonka voi tehdä kahdella tavalla!



4 munaa
2 dl  fariinisokeria
1 dl sokeria
2 dl maitoa
2 dl sulatettua voita
5 dl vehnäjauhoja
3 rkl rouhittua pellavaa
3 tl leivinjauhetta
n. 3-4 dl pakastemustikoita

Laitoin tätä mustikkapellavarouhetta. 



VALMISTUS:

Tapa I
(mökkiversio, ei tarvita sähkövatkainta!)

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää jäiset mustikat ja kääntele ne jauhojen joukkoon.
Toisessa kulhossa rikotaan munien rakenne rikki ja lisätään joukkoon maito ja voisula. Sekoita kuivat aineet joukkoon esim. puuhaarukalla ja laita muffiinivuokiin.


Tapa II

Vatkaa sokerit ja munat vaahdoksi. Lisää joukkoon maito ja voisula. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, joihin sekoitat mustikat. Sekoita tasaiseksi. Jaa muffiinivuokiin.


Tästä annoksesta tulee n. 20 muffiinia tai isoja 12 kpl


PAISTA: 225 asteessa pieniä n. 15 min. isoja n. 20-25 min. riippuen uunin tehosta.

-mustikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Sinipellavainen kiittää kommentistasi jo etukäteen.