Ohje:
3 munaa
3 dl sokeria
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl vettä
75 g voita
2 rkl hyvää appelsiinimarmeladia
pienen sitruunan kuori raastettuna
pienen sitruunan kuori raastettuna
Vuoan vetoisuus vähintään 2,0 l
(kuvan kakku paistettu 2,4 l:n vuoassa)
(kuvan kakku paistettu 2,4 l:n vuoassa)
- Laita uuni kuumenemaan.
- Voitele 2,4 litran vuoka ja korppujauhota.
- Vaahdota sokeri ja munat hyvin.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, taikinan joukkoon.
- Keitä vesi, ota pois levyltä ja sulata siihen voi ja kaada (heti) kuumana taikinaan, käytä sekoittaessasi sähkövatkainta apunasi. Taikinan kuuluu olla löysää!
- Lisää lopuksi petite fleur-sokeri, sitruunan kuori ja marmeladi. Sekoita hyvin!
- Kaada vuokaan ja paista 175 asteessa 40-45 min.